Zoeken naar secrid pasjeshouder cardprotector

secrid pasjeshouder cardprotector
Secrid Cardprotector Kaarthouder black Travelbags.nl.
Kaarten worden niet meer strak op elkaar gedrukt en slijten daardoor minder. De slechts acht milimeter dikke Secrid Cardprotector is geschikt voor maximaal zes kaarten waarvan één met verdikte letters embossing. Door de compacte vorm past de secrid cardprotector in vrijwel iedere broek, jas of tas.
Secrid Cardprotector Titanium Mode accessoires online BESLIST.nl Lage prijs.
Secrid cardprotector Titanium uitschuifbare pasjes bescherming pasjeshouder. De Cardprotector Titanium van Secrid is een compacte en ultra veilige pasjeshouder.De superdunne donkergrijze aluminium cardprotector bergt maximaal 6 pasjes op. Met een handig knopje onderaan, schuift u met een vingerbeweging de pasjes er mooi trap.
Secrid Pasjeshouder kopen BESLIST.nl Ruim assortiment.
Secrid Cardprotector Silver. De Cardprotector is de kern van de Secrid productenlijn. De aluminium Cardprotector beschermt uw zes belangrijkste kaarten optimaal, zowel tegen buigen en breken, als tegen het ongewenst uitlezen van RFID kaarten zoals de OV-chipkaart, ID kaart, de nieuw. Secrid pasjeshouder Mini Wallet rango blue titanium.
Secrid Cardprotectors koop je online bij Cardprotectors.nl.
In de Secret Slim Wallet zit de Secrid Cardprotector verwerkt, hiermee schuiven de pasjes trapsgewijs naar buiten en wordt het wel heel gemakkelijk de juiste pas te kiezen. De Secrid Slim Wallet onderscheid zich van de andere modellen door zijn compactheid.
Secrid Iconische wallets, gemaakt in Nederland.
We lanceerden de Cardprotector in 2009, maar onze Secrid-reis begon ruim een decennium eerder. Made in Holland. In 2009 was de Nederlandse leerindustrie bijna verdwenen richting lagelonenlanden. Wij brachten deze industrie terug naar Nederland. Met een gemiddelde leeftijd van 27 jaar is ons team jong en energiek. Een bonte familie van bijna 100 collegas. Vind een verkooppunt. Rest of world. Bescherm je kaarten. Hoe het allemaal begon. Made in Holland. Made in Holland 2018 Secrid BV.
Secrid Cardprotector Portemonnees zilver 40395.403 van Os tassen en koffers.
Deze handige Secrid pasjeshouder uit de Cardprotector collectie is ideaal voor als jij jouw pasjes veilig wil opbergen en meenemen. De aluminium Cardprotector beschermt jouw pasjes optimaal, zowel tegen breken als ongewenst uitlezen. Dit model in de kleur zilver biedt ruimte voor zes normale pasjes.
Vind secrid in Portemonnees op Marktplaats.nl.
Secrid cardprotector pasjeshouder titanium. Minimalistische aluminium portemonnee van secrid voor 4 tot 6 pasjes. Heb hem nieuw in de verpakking gekregen, maar had al een secrid wallet. Met het hendeltje schuif je simpel je passen trapsgewijs naar buiten superlicht 40gr en compact voor 4 dikke passen.

Contacteer ons